Πώς να φτιάξετε τους τετρακέφαλους του Rickie Martin;

Ο 46χρονος τραγουδιστής ανέβασε μια εικόνα που αναδεικνύει τα δυνατά πόδια του-εδώ θα βρείτε το μυστικό για καλούς τετρακέφαλους!

 

Ο Ricky Martin, που τον θαυμάσαμε για την εξαιρετική του ερμηνεία στο Assassination of Gianni Versace, μπορεί να μην είναι ο πρώτος που σκέφτεστε δίπλα σε ένα hashtag τύπου #quadgoals. Ωστόσο, αποδεικνύεται ότι θεωρητικά μπορεί να βάλει “κάτω” τους περισσότερους συνομηλίκους του.

.

 

Ο Martin ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram παρουσιάζοντας ένα σχεδόν αγαλμάτινο σώμα. Ενώ υπάρχουν πολλά που εντυπωσιάζουν-οι κοιλιακοί, οι θωρακικοί μύες του, τα τατουάζ- οι τετρακέφαλοι κερδίζουν μακράν τις εντυπώσεις!

 

Ευτυχώς, ξέρουμε το πώς- και μπορείτε να το κάνετε κι εσείς!

 

Έχουμε μερικές συμβουλές για το πώς να φτιάχνεις τετρακέφαλους που τα “σπάνε” όπως του Ricky, καθώς και μια killer lower προπόνηση, που μπορείς να κάνεις οπουδήποτε και θα “πάει” τα πόδια σου στο επόμενο στάδιο.

 

Tip 1. Κάνετε squat όλη την ώρα

 

Δεν υπάρχει άλλη κίνηση, όπως το squat για να φτιάξετε μυική δύναμη για τετρακέφαλους και τετραγωνικών δυνάμεων!

 

Tip 2. Μην ξεχνάτε τα πόδια σας

 

Δυνατοί τετρακέφαλοι σημαίνουν δυνατά πόδια και για να έχετε τα δεύτερα, πρέπει να γυμνάσετε το μπροστινό και το πίσω μέρος των ποδιών σας, ώστε να μην ξεχάσετε να φροντίσετε τους γλουτούς και τους ιγνυακούς σας τένοντες!

 

 

Tip 3. Πρόσθεσε mini band στη ζωή σας

 

 

mini-bands-1525189182.jpg

 

 

Η προσθήκη mini ζώνης αντοχής στις ασκήσεις κάτω μέρους του σώματος μπορεί να προσθέσει μια επιπλέον διάσταση στην ημέρα που θα αφιερώσετε για να βελτιώσετε τα πόδια σας, καθώς κινητοποιούν τους γοφούς σας ενώ ενεργοποιούν τους γλουτιαίους σας. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να αποφύγετε τραυματισμούς, να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση και, ναι, να κάνετε τετρακέφαλους.