Το νέο feature του Tinder που θα ξετρελάνει τους χρήστες!

Σαν να μην έφτανε το στρες το off line dating, το Τinder δοκιμάζει ένα νέο feature που μπορεί να σας προκαλέσει ακόμα μεγαλύτερο άγχος όσον αφορά στο προφίλ σας!

 

Τα Loops είναι το επόμενο βήμα στην εξέλιξη του κλασσικού προφίλ ενός χρήστη", δήλωσε ο Brian Norgard, επικεφαλής προϊόντων στο Tinder. "Με την προσθήκη του βίντεο, προσφέρεται ένας νέος τρόπος στους χρήστες να εκφραστούν, ενώ παράλληλα αποκτούν βασικές γνώσεις σχετικά με τις ζωές πιθανών ταιριαστών προσώπων. Είτε πρόκειται για χορό σε συναυλία, είτε για cart στην παραλία, είτε για πιώματα με φίλους, τα Loops δίνουν ζωή στο προφίλ σας!

 

 

people-using-tinder-marriage-1494004554.jpg

 

 

Μέχρι στιγμής, αυτό το χαρακτηριστικό είναι διαθέσιμο μόνο σε χρήστες iOS στον Καναδά και τη Σουηδία, αλλά οι πιθανότητες είναι ότι σύντομα θα έρθει κοντά σας.

 

Αυτό σημαίνει ότι σύντομα θα πρέπει όχι μόνο να βρείτε τις καλύτερες φωτογραφίες σας, να δημιουργήσετε ένα τέλειο bio και να σκεφτείτε τις ευφυέστερες ατάκες για opening , αλλά θα πρέπει επίσης να υπολογίσετε έναν τρόπο να φανείτε τρρομερά cool και ωραίος-α μέσα σε 2’ looping video.

Ενώ κανείς δεν είναι σίγουρος για το πώς θα είναι τα βίντεο, εδώ είναι κάποιες προτάσεις που μπορεί να σας βοηθήσουν να βρείτε άκρη!

 

Ξεκινήστε με τις φωτογραφίες 

 

Δεδομένου ότι έχετε μόνο λίγες φωτογραφίες για να προμοτάρετε τον εαυτό σας, είπε ότι είναι καλύτερο να απομακρυνθείτε να μην ποζάρετε σε ομαδικές φωτογραφίες, δε χρειάζεται εκείνος-η που θα ενδιαφερθούν για σας να δουν πού συχνάζετε, με ποιους βγαίνετε και τι σας αρέσει να κάνετε στον ελεύθερο σας χρόνο.

 

Μην ανεβάστε ποτέ φωτογραφία γυμναστηρίου, είναι basic και περιττό

.

Φτιάξ’τε το βιογραφικό σας ώστε να είναι πιο συνοπτικό (ισχύει για όλα τα bios καθώς φαίνεται)