Οδηγός 4 βημάτων για καλύτερο σεξ

Είναι εύκολο και ασφαλές να σας πούμε ότι το κλειδί για καλύτερο σεξ που διαρκεί περισσότερο είναι η χαλάρωση. Αν ήταν όντως τόσο εύκολο, θα το κάνατε ήδη. Μια πιο πρακτική προσέγγιση; Αντιμετωπίστε το σαν έναν αθλητή που κτίζει νέους μυς - συγκεκριμένα, αυτούς που βρίσκονται γύρω από τους πνεύμονές σας.

 

"Αν κάποιος σας εκπαιδεύσει σε ένα άθλημα, θα σας εκπαιδεύσουν πρώτα στην αναπνοή σας", λέει ο Kumi Sawyers, εκπαιδευτής στο Sky Ting Yoga στη Νέα Υόρκη. "Εάν αρχίσετε να εργάζεστε με την αναπνοή σας, ακριβώς όπως θα κάνατε σε μια τάξη γιόγκα ή εάν τρέχετε ή κάνετε κάτι σωματικό όπου χρειάζεται να συντονίσετε την αναπνοή και την κίνηση σας, ξαφνικά δημιουργείτε ρυθμό".

 

Ο ρυθμός σας εμποδίζει να κρατάτε την αναπνοή σας, να σφίγγετε ή να φρικάρετε. Η ρυθμική αναπνοή μεταφέρει οξυγόνο στους μύες σας για να χαλαρώσετε. Με το πέρασμα του χρόνου, η εξάσκηση των ρυθμών του σώματός σας αυξάνει την αντοχή για να περνάτε περισσότερο χρόνο στο κρεβάτι, αλλά και για πολλαπλούς οργασμούς. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καθίσετε και εξασκήσετε την αναπνοή σας.

 

Παρακάτω, ο Sawyers μας εξηγεί πώς.

 

Βήμα 1: Ξεκινήστε την Αναπνοή

 

Ξεκινήστε με 25 αναπνοές. με την πάροδο του χρόνου μπορεί να φτάσετε τις 100.
 

Ξαπλώστε με την πλάτη πίσω, τα γόνατα λυγισμένα να στηρίζονται μεταξύ τους και τα πόδια σας ανοιχτά και ν’ακουμπούν στο έδαφος. Βάλτε το ένα χέρι στην κοιλιά σας και το άλλο στην καρδιά σας, κλείστε τα μάτια σας και χαλαρώστε με βαθιές αναπνοές. Καθώς εισπνέετε, το χέρι που έχετε τοποθετήσει πάνω στην κοιλιά σας θα “ανέβει”, ακολουθεί το χέρι πάνω στην καρδιάς. Καθώς εκπνέετε συμβαίνει το αντίστροφο.

 

Γιατί: “Το να βρεις το ρυθμό της αναπνοής σου - όχι μόνο μέσω του σεξ αλλά και όλων των πραγμάτων - θα βελτιώσει τη ζωή σου, την αντοχή σου και την ικανότητα σου να παραμείνει ήρεμος και λιγότερο ανήσυχος”.

 

Βήμα 2: Ταλάντωση

 

Ξεκινήστε με 25 αναπνοές. με την πάροδο του χρόνου, να οικοδομήσουμε έως 100
 

Π'αρ'τε το Pose του Hero: Τα πόδια να είναι είναι άνετα κάτω από σας στα γόνατα και τα χέρια στους γοφούς. Καθώς αναπνέετε, ξεκινήστε να ρίχνετε τη λεκάνη σας εμπρός και πίσω: εμπρός στην εισπνοή, προς τα πίσω στην εκπνοή. Σταδιακά, η ταχύτητα ταλάντωσης θα πρέπει να αυξηθεί σε περίπου έναν κύκλο εισπνοής-εκπνοής ανά δευτερόλεπτο.

 

Γιατί: Είναι πολύ καλό για να πάρετε την υποδόρια σεξουαλική ενέργεια που αποθηκεύετε στη λεκάνη σας.

 

Βήμα 3: Αλλαγή κίνησης

Μετά από την ταλάντευση εμπρός και πίσω, αρχίστε να κινείσθε σε κυκλικό ρυθμό, που περιστρέφεται γύρω από τα πλευρά σας πάνω από τη λεκάνη σας καθώς εισπνέετε και εκπνέετε. Αφήστε τα κάτω πόδια, τα καλάμια και τα πέλματα σας πιέζονται στο έδαφος, καθώς ο θώρακας σας συνεχίζει να κινείται σε κύκλο.

 

Γιατί: "Η κυκλική, σφαιρική ενέργεια είναι πραγματικά η ενέργεια που χρειάζεστε. Αν κάτι είναι πολύ γραμμικό, γίνεται άκαμπτο, ενώ εσείς θέλετε να μετακινήσετε όλες τις αρθρώσεις με αυτή την κυκλική ενέργεια σε όλο το σώμα.

 

Βήμα 4: Εφαρμόστε το στην κρεβατοκάμαρα

 

Χαλαρώσετε το σώμα σας και αρχίστε να παράγετε θερμότητα. "Δεν μπορείτε να τεντώσετε μόνο έναν μυ, χωρίς να το θερμαίνετε,. Πρέπει να δώσετε την ίδια προσοχή στο σεξ", λέει ο Sawyers. "Υπάρχει προκαταρκτικό παιχνίδι, και έτσι ξεκινάτε".

 

Καθώς τα πράγματα με τον σύντροφό σας αρχίσουν να φουντώνουν, θυμηθείτε να μείνετε συντονισμένοι στο δικό σας ρυθμό και στην αναπνοή σας. Έτσι, μπορείτε να ελέγξετε τον οργασμό και να μη χάσετε τον έλεγχο.

 

Γιατί: "Είναι σαν να οδηγείς και πρέπει να κάνεις αριστερή στροφή. Πρέπει να επιβραδύνεις για να κάνεις αυτή τη στροφή." Αν φτάσεις στο σημείο όπου νιώθεις ότι είσαι έτοιμος να... και δε θες, επιβράδυνε την αναπνοή σου και σταμάτα να κινείσαι πολύ γρήγορα ώστε ο ρυθμός να επιβραδυνθεί με τη σειρά του. Το σώμα σας έχει λίγο χρόνο να “επαναπροσανατολιστεί”, γεγονός που σου δίνει περισσότερο χρόνο για να “πας πίσω” και να να φτάσεις στην απόλυτη κορύφωση.