7 top on line μαθήματα για coding

Το Ιntenet αυτή τη στιγμή βρίθει από εργαλεία μάθησης. Εδώ θα βρείτε τα πιο cool on line μαθήματα.

 

Code School

 

kdfwp38tekesi9vjzqwdrm-650-80.png

Από όλα τα εργαλεία, αυτό το “διαδικτυακό σχολείο” που ανήκει στο Pluralsight, είναι ένα από τα καλύτερα! Όχι μόνο το site φαίνεται υπέροχο, αλλά προσφέρει ποιοτικό περιεχόμενο και σπουδαία εμπειρία φοιτητών. Μπορείτε να ακολουθήσετε μια «διαδρομή», η οποία θα σας καθοδηγήσει σε μια σειρά από διαφορετικά μαθήματα ή μπορείτε να επιλέξετε ένα μόνο μάθημα από μόνο του.

 

Τα βίντεο είναι ιδιόμορφα και διασκεδαστικά, ένα δροσιστικό διάλειμμα από τα τυπικά video tutorials. Αν κολλήσετε, μπορείτε να «αγοράσετε» απαντήσεις με πόντους που έχετε κερδίσει από άλλες κατηγορίες.

 

Το Code School προσφέρει 15 εισαγωγικά μαθήματα δωρεάν, ώστε να μπορείτε να το δοκιμάσετε για μεγέθη ή μπορείτε να αγοράσετε μια μηνιαία συνδρομή για 29 δολάρια το μήνα. Αν ψάχνετε εκπαιδευτικό εργαλείο, θα συνιστούσαμε να ξοδέψετε τα χρήματά σας εδώ!

 

Skillcrush

 

 

cggwytxvuqnwtj8uneud7s-650-80.png

Το Skillcrush είναι ένα μοναδικό μάθημα κωδικοποίησης σε απευθείας σύνδεση, και η επιλογή εδώ μοιάζει περισσότερο με ένα πραγματικό πρόγραμμα σπουδών σε μια ρύθμιση τάξης (classoom setting). Οι χρήστες εγγράφονται στο επιλεγμένο τριμηνιαίο πρόγραμμά τους - μια δέσμη τριών μαθημάτων που βασίζεται το ένα στο άλλο.

 

Υπάρχουν τέσσερις μεταξύ των οποίων μπορείτε να επιλέξετε: frontend προγραμματιστής, visual designer, freelance WordPress developer ή freelance business builder. Εναλλακτικά, μπορείτε να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα εννέα μηνών αφιερωμένο στο να σας βοηθήσουμε να εισχωρήσετε στην τεχνολογία.

 

Μόλις εγγραφούν, οι χρήστες έχουν πρόσβαση όχι μόνο σε ένα φόρουμ συζητήσεων με τους συναδέλφους τους, αλλά και σε ώρες γραφείου και ένα-σε-ένα χρόνο με τον εκπαιδευτή τους. Το Skillcrush προσφέρει επίσης ένα δωρεάν bootcamp για κωδικοποίηση 10 ημερών.

 

 

Udacity

 

 

xwaw2jckhm6g5swwodmhdb-650-80.png

Το Udacity προσφέρει ισχυρούς οδηγούς σε πολλά διαφορετικά θέματα, με πολύ προηγμένα μαθήματα για τα πάντα, από τη ρομποτική έως τη σχεδίαση θεωριών στην καθημερινή ζωή. Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από δωρεάν μαθήματα που προσφέρονται εδώ - και όχι μόνο τα βασικά, αλλά σε όλα τα επίπεδα δεξιοτήτων.

 

Εναλλακτικά, η Udacity διαθέτει μια σειρά «nanodegrees», τα οποία καλύπτουν τις δεξιότητες κατά ζήτηση. Τα τρέχοντα μαθήματα που προσφέρονται περιλαμβάνουν τα Ιδρύματα Σχεδιασμού Sprint και τον VR Developer. Οι τιμές και τα μήκη, φυσικά, ποικίλλουν δραματικά, αλλά τα φθηνότερα μαθήματα ξεκινούν από περίπου 200 ευρώ.

 

Όλα τα μαθήματα συνοψίζονται προτού καν αρχίσετε, περιγράφοντας το επίπεδο δυσκολίας, γιατί το μάθημα είναι σημαντικό, τυχόν προϋποθέσεις για τη λήψη του και το έργο που θα ολοκληρώσετε στο τέλος. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε εύκολα να κάνετε scan και να επιλέξετε τι σας ταιριάζει καλύτερα.

 

 

Code Avengers

 

hup2afdg2iptebsgvkm8ud-650-80.png

 

Αυτό το online code school προσφέρει μαθήματα που σας διδάσκουν πώς να κωδικοποιείτε ή να χτίζετε ιστότοπους, παιχνίδια και εφαρμογές. Υπάρχουν μαθήματα για τους συνολικά αρχαρίους, ή εάν έχετε κάποια προηγούμενη γνώση, μπορείτε να ξεκινήσετε σε υψηλότερο επίπεδο.

 

Το Code Avengers σας καθοδηγεί σε κάθε διαδικασία με πολύ απλές οδηγίες βήμα βήμα, ξεκινώντας με μικρές εργασίες, ενώ παρακολουθείτε τι συμβαίνει σε έναν προσομοιωτή μίνι τηλεφώνου δίπλα στον επεξεργαστή σας. Η ομάδα έχει πετύχει μια καλή ισορροπία δυσκολίας: δεν είναι τόσο δύσκολο για να χρειαστεί να “κλέψετε”, αλλά δεν είναι τόσο απλό που απλά αντιγράφετε.

 

Ένα ενδιαφέρον πράγμα για αυτή την ηλεκτρονική σχολή κώδικα είναι το Code Avengers Junior section. Αυτό διδάσκει τα παιδιά βασικές δεξιότητες προγραμματισμού και πληροφορικής, μέσω μαθηματικών μαθημάτων.

 

Udemy

 

 

dfaeunea7evpiengwbgvkn-650-80.png

 

Το Udemy είναι ένας εκτεταμένος κατάλογος, γεμάτος με χιλιάδες άλλα θέματα εκτός από web και τεχνολογία, με τιμές που κυμαίνονται από δωρεάν έως εκατοντάδες δολάρια. Θα μπορούσατε εδώ να βρείτε σχεδόν οτιδήποτε θέλετε να μάθετε.

 

Ο τεράστιος αριθμός διαθέσιμων μαθημάτων (περίπου 65.000 κατά τη διάρκεια της γραφής) αποθαρρύνει λίγο τους χρήστες ώστε να βρουν το “καλό πράγμα”.

 

 

Envato Tuts+

 

 

aq9jql6hxjurgmwnsxqqjn-650-80.png

 

Με αυτό το online code school μπορείτε να μάθετε για διάφορες πτυχές του σχεδιασμού, από την κωδικοποίηση και το σχεδιασμό ιστοσελίδων μέχρι το 3D και την απεικόνιση. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν από μαθήματα (video-based lessons), tutorials (write-ups για διαφορετικά θέματα) ή ebooks (συμπεριλαμβανομένης της δημοφιλούς σειράς A Book Apart), ανάλογα με τον ιδιαίτερο τρόπο εκμάθησης.

Το περιεχόμενο του Envato Tuts + είναι η πρόσβαση μέσω μηνιαίας συνδρομής που σας δίνει επίσης πρόσβαση στο σχεδιασμό μιας βιβλιοθήκης resource Envato Elements.

 

 

Hack Design

 

4ho9ebwhgtt6znbazwbli3-650-80.png

 

 

Τα «μαθήματα» εδώ είναι μόνο συλλογές συγκεντρωτικού περιεχομένου, είτε πρόκειται για blogs, βιβλία, παιχνίδια, tutorials ή βίντεο, από όλο το web. Δεν υπάρχει τίποτα για να «ολοκληρωθεί» με τη λογική των tasks, αλλά εάν ακολουθείτε κάποιες προτάσεις σχετικά με τους πόρους για να σας βοηθήσουμε να μάθετε περισσότερα σχετικά με ένα design, εδώ μπορείτε να κάνετε μια καλή αρχή!

 

Επίσης υπάρχουν λίστες εργαλείων με συστάσεις από άτομα που τα χρησιμοποιούν. Αυτός είναι ένας εξαιρετικός κατάλογος σχεδιαστικών πόρων για όλα τα επίπεδα. Προσφέρει σπουδαίο εισαγωγικό περιεχόμενο για αρχάριους και πιο προηγμένες τεχνικές για όσους κάνουν αυτό το πλήρες ωράριο.