Το Apple TV δεν είναι μόνο τηλεόραση

Το πρώτο πράγμα που σκέφτεται οποιοσδήποτε όταν ακούει Apple TV είναι… τηλεόραση. Ένα κουτί, με το δικό του λογισμικό, που συνδέεται με την οθόνη του σαλονιού και παίζει σειρές. Αυτό, αναμφίβολα, είναι το 80 αλλά όχι το 100%. Το Apple TV είναι μια αυτόνομη συσκευή που μπορεί να επιτελέσει πολλές εξειδικευμένες λειτουργίες. Εδώ σημειώσαμε μερικά πράγματα που ίσως να μην γνωρίζεις.

 

 

1. Όχι ότι δεν μπορείς αλλιώς, η Apple TV έχει το δικό της dedicated τηλεχειριστήριο αλλά ο πιο εύκολος τρόπος είναι το iPhone σου κυρίως όταν θες να κάνεις αναζητήσεις. Το αντίστοιχο app είναι δωρεάν κι εσύ εκμεταλλεύεσαι στο έπακρο τις δυνατότητες του κινητού σου τηλεφώνου και ειδικά της οθόνης για πιο άνετη πλοήγηση.

 

 

2. Εκτός από ταινίες και σειρές που είναι τα προφανή, θα βρεις και εξειδικευμένο περιεχόμενο όπως ειδήσεις, ντοκιμαντέρ, αθλητικά, YouTube και Facebook Video και ένα ολόκληρο οικοσύστημα διασκέδασης. Κατά τα λοιπά, ότι θες μπορείς απλά να το νοικιάσεις.

 

 

3. Δοκίμασε το TiVo. Ότι έχεις κατεβάσει στο TiVo μπορείς να το δεις και με το Roxio's Toast Titanium. Από εκεί μπορείς να το μεταφέρεις στο iTunes και επομένως στο Apple TV.

 

4. Παίξε τα πάντα με PlexConnect. To PlexConnect είναι ένας player που παίζει όλα τα είδη αρχείων και δίνει πρόσβαση σε online περιεχόμενο. Για ακόμα περισσότερη διασκέδαση υπάρχει ειδικό app για iPhone και iPad αν θες να τα δοκιμάσεις πρώτα εκεί.

 

 

5. Γράψου σε υπηρεσίες όπως το Sling TV που στην ουσία συγκεντρώνουν περιεχόμενο από διάφορες πηγές και το παρουσιάζουν πιο οργανωμένα και ολοκληρωμένα. Το Sling μπορεί να γίνει ο οδηγός σου ώστε να μη χάνεσαι με τα εξειδικευμένα app.

 

Τα 5 πιο πετυχημένα Avenue Idol

Τρία μυστικά για να σηκώνεις περισσότερα βάρη στην προπόνησή σου! (photos)

 

6. Παίξε παιχνίδια όπως το Schetch Party TV με τους φίλους σου. Καθίστε όλοι μαζί με ένα tablet και την Apple TV μπροστά στην τηλεόραση του σαλονιού και συναγωνιστείτε στη σχεδίαση.

 

 

7. Σύνδεσε το Apple TV στο iCloud. Αυτό θα δώσει πρόσβαση στα video και τις φωτογραφίες που έχεις μεταφέρει στο iCloud και θα μπορείς να τις δεις στην τηλεόραση. Για να συνδέσεις τα δύο πας Settings> Accounts> iCloud> Sign.

 

 

8. Το Apple TV παίζει και μουσική το ίδιο καλά. Προφανώς υπάρχουν δύο τρόποι, να συνδεθείς στο iTunes ή να ψάξεις για εξειδικευμένα app όπως είναι το Apple Music και άλλα.