Η QLED TV της Samsung μπορεί να αλλάζει μορφή και να ταιριάζει άψογα με το σαλόνι σας!

Η τηλεόραση QLED της Samsung 2018, σας επιτρέπει να αλλάξετε την απλή κενή οθόνη της τηλεόρασης σας και την ίδια στιγμή αυτή να συνδυάζεται με τον τοίχο του καθιστικού σας!

 

Η εταιρεία δηλώνει ότι είναι ένα από τα πιο καινοτόμα σχέδια της μέχρι στιγμής.

 

Η τηλεόραση έχει μόνο ένα μόνο λεπτό καλώδιο - έτσι λέει αντίο σε μπερδεμένα καλώδια Οι οθόνες τηλεοράσεων μεγαλώνουν και μεγαλώνουν, πράγμα που μπορεί να είναι εξαιρετικό όταν βλέπεις σειρές επιπέδου και εφέ, Game of Thrones στο σαλόνι σου, ενώ κι όταν η τηλεόραση είναι απενεργοποιημένη, φαντάζει σαν μια μεγάλη, σκοτεινή κενή οθόνη που μπορεί να συνδυαστεί με την όμορφη ταπετσαρία τοίχου που έχετε επιλέξει.

 

Έτσι, η Samsung φρόντισε να “πατήσει” πάνω σε ένα τέτοιο χαρακτηριστικό και να λανσάρει τη σειρά τηλεοράσεων QLED 2018.

 

Την προηγούμενη εβδομάδα η εταιρεία παρουσίασε τη σειρά στα ΜΜΕ στη Νέα Υόρκη, ενώ έκανε επίδειξη του ambient mode (λειτουργία περιβάλλοντος) που διαθέτουν αυτές οι τηλεοράσεις.

 

Η λειτουργία - η οποία ελέγχεται από ένα μόνο κουμπί στο τηλεχειριστήριο - σας επιτρέπει να αλλάξετε τη λειτουργία κενής οθόνης της τηλεόρασης ώστε να ταιριάζει με την ταπετσαρία σας. Λαμβάνοντας μια φωτογραφία της ταπετσαρίας, η τηλεόραση παίρνει αυτό το θέμα και φτιάχνει μια προεπιλεγμένη «κενή» οθόνη, δίνοντας την ψευδαίσθηση ότι η τηλεόραση αναμειγνύεται με το περιβάλλον.

 

Δείτε εδώ ένα παράδειγμα για το πώς η τηλεόραση θα μπορούσε να κοιτάξει μέσα από έναν εκτεθειμένο τοίχο από τούβλα.
 

 

Η εν λόγω λειτουργία επίσης περιλαμβάνει και μια σειρά από ουδέτερα background, πράγμα που σημαίνει ότι αν το σαλόνι σας είναι βαμμένο σε λευκό, κρεμ ή γκρι χρώμα, δεν χρειάζεται καν να τραβήξετε μια φωτογραφία των πέριξ. Το πολύ λεπτό περίγραμμα της TV επιτρέπει να το συνδυάσετε ακόμα περισσότερο με τον εσωτερικό σας χώρο.

 

samsung-tv-1520549945.gif

 

 

Η λειτουργία περιβάλλοντος μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί έτσι ώστε η τηλεόραση να εμφανίζει τον καιρό, τους τίτλους των ειδήσεων, τα traffic reports, τα πιο ωραία- αισθητικά-πορτρέτα ή το κολάζ από οικογενειακά album, αντί για μια blank screen.

 

"Η σειρά 2018 των τηλεοράσεων μας είναι πραγματικά η πιο καινοτόμος και εξελιγμένη, σχεδιασμένη για τους σύγχρονους καταναλωτές που έχουν επίγνωση της αισθητικής του χώρου τους", δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ο Jonghee Han, πρόεδρος της οπτικής παρουσίασης της Samsung Electronics. Plus selling point, ότι, όπως αναφέραμε και παραπάνω, η QLED 2018 διαθέτει μόνο ένα καλώδιο, πράγμα που δίνει στο σαλόνι σας λίγο πιο ξέφρενο από ό, τι θα θέλατε, μπορεί επίσης να είναι ένα πράγμα που δίνει στο σαλόνι σας ένα πιο χαλαρό, κάνοντας τα χοντρά και μπερδεμένα καλώδια (που συνήθως πάνε μαζί με τέτοιες συσκευές), χαρακτηριστικό στοιχείο του παρελθόντος.