6 cool τηλεοπτικοί ήρωες που δε θα έβγαινες ποτέ μαζί τους για ποτό!

Οι cool, γοητευτικοί και-κάποιοι από αυτούς-εραστές της TV, δε θα ήταν απαραίτητα καλή συντροφιά για να βγεις για ποτό. Περνάμε τα εφηβικά μας χρόνια, μιμούμενοι-ες αστέρες του Hollywood (και όχι μόνο), ένα ποτήρι ουίσκι από δω, η επιλογή ενός φαρδιού δερμάτινου παλτού από την άλλη, “πηδώντας” από τον ένα ελκυστικό πρωταγωνιστή στον επόμενο, αφομοιώνοντας αμέτρητες επιρροές, ατάκες, πτυχές χαρακτήρα που δεν αποτελούν απαραίτητα και το καλύτερο πρότυπο.

Όμως ας το παραδεχτούμε, είναι πολύ πιθανό, εάν όντως συναντούσες τους “ήρωες” σου στο δρόμο και σου πρότειναν να βγείτε για ένα ποτό ή να βγείτε (είτε φιλικά, είτε ερωτικά), παρ΄ότι η πρώτη σου αντίδραση θα ήταν λογικά θετική, θα κατέληγε μάλλον σε αποτυχία ή εφιάλτη το όλο εγχείρημα!

Παρακάτω ακολουθούν γνωστοί ήρωες σειρών και ταινιών που η πρώτη σου απάντηση ε΄ν σου ζητούσαν να βγείτε, δε θα μπορούσε παρά να είναι θετική!

 

1. The Fonz (από το Happy Days)

 

happy-days-the-fonz.jpg

 

Ο Fonzie δε θα σταματούσε να βαράει το jukebox του μπαρ, του λες ότι είναι touch screen, αλλά αυτός δε λέει να το καταλάβει και σου αποκρίνεται: “Wrongamundo, fangoul!”.

 

2. Thomas Magnum (από το Magnum P.I)

 

 

magnum-pi-tom-selleck1.jpg

 

Περνάει όλο το βράδυ γεμίζοντας το μουστάκι του μπύρες και σάλτσες για nachos. Παραπατάει, προσγειώνεται σε μία πολυθρόνα και αυτό είναι. Απλά αηδιαστικός!

 

3. Barney Stinson (από το How I Met Your Mother)

 

 

cc36a430-9b6d-0131-345a-3655df064fbb-1523366504.png

 

 

Είναι ο Barney, έχει καθυστερήσει επειδή συνάντησε κάτι τύπισσες στο δρόμο, όπως ερχόταν, δίνει συμβουλές για γκομενικά, έχοντας ανά χείρας ένα Monster Energy martini και το παίζει καμπόσος. Είναι ο Barney.

 

4. Tony Soprano (από το The Sopranos φυσικά)

 

 

tony-soprano-1523370005.jpg

 

Όλοι γνωρίζουν ότι ο Tony σας προσφέρει μόνο ένα ποτό όταν είναι το τελευταίο σας, έτσι καταλήγετε να πληρώνετε ξέφρενα για κάθε γύρο έως ότου η κάρτα σας “αυτοκτονήσει”. Αυτό, παράλληλα με την ανικανότητά σας να φάτε πέντε κιλά braciole, σας κάνει να χάσετε το νόημα του γεύματος.

 

5. Don Draper (από τους Mad Men)

 

 

don-draper-wearing-a-grey-suit-and-white-shirt-1170x731-1523366431.jpg

 

Ναι τον αγαπάμε, ναι είναι μακράν ο πιο ελκυστικός και μυστηριώδης της λίστας, ναι είναι value for money με μυαλό, αλλά όταν ο Don σας πρότεινε να πιείτε ένα ποτό μαζί, εσείς μάλλον νομίζατε ότι εννοούσε μετά τη δουλειά - όχι στις 9.33πμ στο γραφείο του.

 

"Οι άνθρωποι αγοράζουν αυτό που δεν μπορεί να πουλήσει η ψυχή τους", αδιέξοδα, δηλώνει, προσφέροντας σας ένα ποτήρι ουίσκι (ή Old Fashioned, που είναι το αγαπημένο του), και το κατεβάζει σε λίγα δευτερόλεπτα.

Δεκαπέντε λεπτά και ποτά αργότερα, είσαι είσαι λιώμα κι αυτός ετοιμάζεται για meeting! Το “unhappy hour” των Mad Men διαρκεί όλη μέρα! *κι αν δεν το έχεις δει, σε λυπάμαι!

 

 

6. Heisenberg (από Breaking Bad)

 

 

black-hat-walter-white-heisenberg-in-breaking-bad-1523367740.jpg

 

Τρομερά ειρωνικό, μεταξύ πολλών άλλων, ότι με τα εκατομμύρια που έβγαζε “μαγειρεύοντας” και προωθώντας ναρκωτικά, δεν ξόδεψε ποτέ (ή σχεδόν ποτέ) τα ωραία του λεφτάκια για να κεράσει ένα γύρο ποτά! Πράγμα που δε θα ταν κατακριτέο εάν δε γκρίνιαζε για ό,τι αφορά οικονομικά θέματα που ξεφεύγουν απ’τον προϋπολογισμό του. Plus είναι ο Walt με το smoking hat του και τα γυαλιά ηλίου, δεν έχει χιούμορ, δε φλερτάρει και δεν αστειεύεται...δεν έχεις πολλές πιθανότητες να βγεις μαζί του όπως και να χει!