Έχεις μακροχρόνια σχέση; Βάλε φωτιά στη σεξουαλική σας ζωή με αυτές τις συμβουλές!

Σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα από το Πανεπιστήμιο Τσάπμαν το 57% των αντρών σε μακροχρόνιες σχέσεις δηλώνουν πως δεν είναι ευτυχισμένοι με τη σεξουαλική τους ζωή. Δεν χρειάζεται όμως να συμβαίνει αυτό, διότι ένα 32% των μακροχρόνιων ζευγαριών έχει δηλώσει πως η σεξουαλική τους ζωή είναι το ίδιο παθιασμένη με εκείνη που είχαν τους 6 πρώτους μήνες της σχέσης τους.

 

Διάρκεια σεξ: Κάνε το τεστ που δείχνει αν είσαι πάνω από τον μέσο όρο!

Τι πρέπει να κάνεις λοιπόν για να διατηρήσεις καυτή τη σεξουαλική σας σχέση; Ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές και δεν θα χάσεις!

Μιλήστε για σεξ

Το λιγότερο από το 40% των αντρών της έρευνας έχουν ερωτηθεί από τις συντρόφους τους για κάτι που θα ήθελαν να κάνουν στο κρεβάτι τον τελευταίο μήνα. Τα περισσότερα ζευγάρια όμως που θίγουν το θέμα σεξ, είτε αφορά μια καινούργια στάση, είτε θέλουν να μάθουν πόσο καλοί είναι σχετικά με τις σεξουαλικές τους αποδόσεις, τείνουν να είναι περισσότερο ευτυχισμένα και ικανοποιημένα με τη σεξουαλική τους ζωή.

Αν η συζήτηση γύρω από το σεξ είναι κάτι αμήχανο για εσάς, τότε καλύτερα θα ήταν να ξεκινήσετε με μικρά βήματα. Πες της πόσο σου αρέσει αυτό που κάνει κατά τη διάρκεια του σεξ ή πόσο σέξι είναι όταν κάνει αυτή τη κίνηση κλπ. Οτιδήποτε της πεις δίνοντας της τα εύσημα θα βοηθήσει να ανοιχτεί και εκείνη με τη σειρά της.

Αν θέλεις να την ρωτήσεις να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο αλλά φοβάσαι μήπως το πάρει στραβά και παρεξηγηθεί, καλό θα ήταν να ακολουθήσεις μια πιο ύπουλη τακτική. Για παράδειγμα πες της πως είδες στο όνειρο σου να κάνετε σεξ σε κάποιο δοκιμαστήριο ή κάποια φαντασίωση σου και τσέκαρε την αντίδραση της.

Αν φαίνεται πως της έχεις κινήσει το ενδιαφέρον, ρώτησε την αν θα ήθελε να το δοκιμάσετε στα αλήθεια.

Προετοίμασε το «έδαφος»

Τα αναμμένα κεράκια, η φωτιά στο τζάκι, η απαλή μουσική, το κόκκινο κρασί, μπορεί να φέρει μεγάλη ικανοποίηση στη σεξουαλική ζωή του ζευγαριού. Το να μπαίνεις σε διάθεση για σεξ με απαλό φωτισμό και μουσική είναι ένα από τα μεγαλύτερα μέτρα πρόβλεψης της σεξουαλικής ικανοποίησης σε συνδυασμό φυσικά με την ποιότητα της σχέσης σας.

Ο στόχος είναι να δημιουργήσεις ένα ερωτικό σκηνικό που ενθαρρύνει τον ρομαντισμό μεταξύ σας. Και παρ΄όλο που τα κεριά και η μουσική είναι κάτι απόλυτα κλισέ, το λιγότερο από το 17% των ανθρώπων αφιερώνουν χρόνο να το κάνουν. Οπότε φρόντισε να είσαι ένας από εκείνους τους λιγοστούς άντρες που θέλουν να κάνουν τη διαφορά στη σεξουαλική τους ζωή.

Εστίασε στην σεξουαλική ικανοποίηση της συντρόφου σου

Ένα από τα μεγαλύτερα μέτρα πρόβλεψης της γυναικείας σεξουαλικής ικανοποίησης είναι ο τρόπος που την ερεθίζει ένας άντρας. Ο οργασμός δεν έχει συνδεθεί με την ικανοποίηση των αντρών επειδή πιθανόν θεωρείται κάτι το δεδομένο για τους περισσότερους άντρες. Ο γυναικείος οργασμός όμως είναι περισσότερο περίπλοκος, αφού μόνο το 66% των γυναικών ανέφεραν πως έρχονται σε οργασμό στις σεξουαλικές τους επαφές.

Μια καλύτερη κατανόηση της ανατομίας του κορμιού της αλλά και μερικοί σωστοί τρόποι για να την ερεθίσεις μπορούν να σε βοηθήσουν να την φέρνεις σε οργασμό κάθε φορά που κάνετε σεξ. Αν μπορείς να κάνεις το σεξ πιο απολαυστικό για εκείνη, τότε σίγουρα θα θέλει να το κάνετε πολύ πιο συχνά και το συχνό σεξ είναι ένα από τα κλειδιά για την σεξουαλική ικανοποίηση και των δυο σας.

 

14 sex info που θα πρέπει να ξέρεις